Who is Moo?

Află singur! Ia loc şi hai să stăm de vorbă...

7.12.09

ASER Umanitar

Publicat de MG |

ASER organizeaza un concert umanitar pentru a le face o bucurie de Craciun unor copii bolnavi de cancer si leucemie. Toti banii stransi din vanzarea biletelor si din donatii vor fi donati copiilor din sectia de oncologie Marie Curie, Bucuresti.

Concertul ASER Umanitar are loc pe 15 decembrie, incepand cu ora 19:00, in club Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50)! In deschidere atmosfera vesela va fi intretinuta de Tibi Neuronu` de la Showtime, care ne-a pregatit un super spectacol de Stand up Comedy!! Apoi vor canta PISTOL CU CAPSE si VITA DE VIE !!! Biletele costa 22 RON se pot procura de la standul nostru din ASE, Facultatea de Comert, etajul 1, de la echipele mobile ce vor veni prin mai multe facultati din Bucuresti (Poli, Arhitectura, Medicina s.a.) si bineinteles se vor gasi si la intrare in club Fabrica in ziua evenimentului.

Pentru mai multe detalii intrati pe http://www.aser.ro/aserumanitar/ si vizitati-ne la standul de la etajul 1 din Comert unde va asteptam cu mult entuziasm si cu o provocare pentru voi! Avem doua butoiase sigilate pline ochi cu bomboane al caror numar asteapta sa fie ghicit de voi. Cel care va ghici numarul exact al bomboanelor sau va fi cel mai aproape de adevar va castiga toate bomboanele si in plus va avea parte de un premiu surpriza din partea ASER. Curajosii care vor sa isi testeze intuitia vor trebui sa doneze cate un leu pentru fiecare incercare, bani care vor fi donati copiilor. Aveti dreptul la un numar nelimitat de incercari. Solutia se afla in cele doua butoiase care vor fi desigilate in mod public pe 14 decembrie. Castigatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail!

Te asteptam la stand pana pe 14!
Pe 15 hai cu ASER in Fabrica sa ne distram si sa ii ajutam pe copii!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe